zilverlicht
zweethut en andere ceremonies
agenda
contact
wie is wie
nieuwtjes
healingen en thai massage
trainingen en reizen
fotogallerij
testimonials
linken
sitemap

 

 

 

 

 


The Ancient Path of the Ancestors
For complete Being on the Earth
10 tm 12 Mei 2024
& 7 tm 9 Juni 2024

Deze 6-daagse (2 x 3-daagse) bijeenkomsten zijn voor ceremonie en de realisaties dat we wezens zijn van de aarde en wezens van het universum.
In de open verbinding en in deze ruimte, kan de wakkerheid van onze spirit volledig doorkomen.
Dit is het erfgoed van onze vroege voorouders, te lopen in de wakkerheid en harmonie van ons oneindige licht, op de aarde en onder de sterren.

hands

In natuurlijke societies op de aarde, hield men altijd een open verbinding met de voorouders, de aarde en de sterren en de levende medicijnen om ons heen, om als 1 wezen en als 1 hoedanigheid te kunnen zijn, te handelen en te spreken.
Dit maakt dat als je spreekt, tegelijkertijd 10.000 voorouders met je meespreken en volledig hun weten en ondersteuning aanwezig is.

Deze ceremonies zijn er om deze verbindingen te herstellen en je plek in te nemen in het centrum van het wiel. 10.000 jaar van aardse geschiedenis in zijn juiste perspectief te brengen en te genezen en als een te kunnen laten werken, door jou heen. Je aanwezigheid wordt niet beperkt door tijd en ruimte.

 

 

Dit zijn ceremonies zijn om terug in te klikken in het oude weten van onze voorouders, deze lijnen weer op te schonen, weer wakker te maken en vanuit diepe verbinding en weten je plek in te nemen op de aarde.

Er zullen ceremonies zijn om patronen en overtuigingen in onze directe voorouderlijn, die ons leven bepalen en beperken, te transformeren.
In deze weekenden maken we een medicijnstok, het centrum van ons medicijn. En maken ons hiermee kenbaar maken aan de wereld.

We werken met het medicijnwiel, onze persoonlijke medicijnen en onze sterkste verbindingen.

We maken vuur, gaan de zweethut in en zijn in ceremonie, zowel overdag als 's nachts.

Dit zijn intensieve dagen, waarin we de tijd volledig loslaten en gaan voor volledigheid.

Wees welkom!

 

cave

Alles wordt gegeven op ons eigen landgoed in Zehem (nabij Doetinchem). Je kan overnachten in de Tipi, in eigen tentje of in huis.
Aankomst is steeds op vrijdag om 12:00, en vertrek op zondag rond 17:00.

De kosten voor de 6 dagen zijn 800,-, dit is iclusief biologisch eten en overnachtingen.

Aanmelding en vragen via mail naar info@zilverlicht.nl