zilverlicht
zweethut en andere ceremonies
agenda
contact
wie is wie
nieuwtjes
healingen en thai massage
trainingen en reizen
fotogallerij
testimonials
linken
sitemap

 

 

 

 

 


Bij mij stoomt de heerlijkheid volledig. Als ik analyseer hoe dat zo is gekomen kom ik op het volgende:

Jullie manier van feedback is ontzettend opbouwend, het is echt magisch hoe jullie dat doen en volgens mij de meesterlijke kracht achter jullie prachtige ART en Watergieters!!
Hoe jullie de kennis en ervaring overbrengen is enorm helder, duidelijk en zit vol passie.
Dan natuurlijk de ceremonies: heel bijzonder en vol liefde. Ik herinner me het ART blok in Bloemendaal, waarbij jullie net een hut hadden gegeven in Duitsland. Jullie waren allebei razend moe maar wilde de avondceremonie tot in detail afsluiten. Dat maakte veel indruk op mij. Te zien hoe jullie zijn verbonden met hetgeen jullie willen delen en verspreiden.

Jan-Albert 2013

De reis naar Engeland was helemaal top.

Ik voelde me super .lekker relax genieten en groeien en van alles ging van een leien dak.
Onderling waren er wat verschillen maar iedereen was liefdevol naar elkaar.
Alles ging in totale harmonie, open communicatie en er gebeurde de mooiste zaken.

Mijn voorgevoel over avebury kwam uit, daar hebben we een hele mooie ceremonie gedaan.
Ik lag midden in de graan cirkel in de stralende zon, zag de voorouders en het pad wat ik zal gaan in overvloed.
Deze reis zal ik niet gauw vergeten,
De organisatie tussen Nisa en Koen was top............

Ton 2013

Ik heb bij Koen Wolf Drum en Nisa Star Nations de jaaropleiding “The Art of Shamanism” 2011-2012 gevolgd en met diepe teugen genoten. Deze opleiding was een geweldig avontuur en een groot plezier voor mij!

Mijn verbinding met Shamanisme is niet eenvoudig om aan anderen uit te leggen, ik merk dat ik vaak zo weinig taal heb om erover te spreken. Maar met Nisa en Koen was dat ook niet nodig. De opleiding zoals zij die vorm geven, is heel helder en gestructureerd in opzet. Maar daarbinnen is vooral ruimte voor eigen ontdekkingen en ervaringen: eigen dromen, eigen medicine walks, eigen kennismakingen met voorouders en krachtdieren, ieders eigen momenten van helderheid en contact met alles wat we al wisten.

Het was geweldig om op deze manier mijn pad te verdiepen en tegelijk te verlichten. Dit is een opleiding voor hen die zelf willen ontdekken, zelf willen reizen en dat graag doen in een goede omgeving met twee geweldige mensen.

Tania 2012

Deze Engelandreis was voor mij (en ik weet ook van mijn andere medereizigers) een innerlijke en uiterlijke reis waarvan ik blij ben dat ik die heb gemaakt. Het heeft mij het mooie, groene, magische en vriendelijke Zuid West Engeland leren kennen die bij mij veel in beweging heeft gebracht. En waar ik sindsdien altijd met veel plezier en enthousiasme aan terug denk en over vertellen kan en ook mee in verbinding ben gebleven.
Niet te vergeten heeft de persoonlijke en deskundige begeleiding van Koen gedurende de reis er ook in bijgedragen dat dit tot nu toe de mooiste, inspirerendste en spiritueelste reis van mijn leven is.

Carlo 2011

Ik denk nog vaak terug aan de magische reis die we afgelopen zomer hebben gemaakt door Engeland. Heb sterk het gevoel dat we veel werk hebben verzet daar.

Jan 2010