zilverlicht
zweethut en andere ceremonies
agenda
contact
wie is wie
nieuwtjes
healingen en thai massage
trainingen en reizen
fotogallerij
testimonials
linken
sitemap

 

 

 

 

Een unieke en diepgaande jaaropleiding

The Art of Shamanism
het pad van oorspronkelijke kennis
Start 26 sept 2024

art of shamanism

Dit is een opleiding in het oorspronkelijk sjamanisme, wat de kennis van de kunst van het dromen is. Hierbij wordt ceremonie gebruikt om vanuit de spirit waar te nemen en te ervaren. Er zijn veel soorten ceremonies. In deze opleiding maken we gebruik van de zweethut, van de medicinelodge, spiritboat, maar vooral ook heel eenvoudig van de klank van de trommel of de dans. Dit stelt je in staat om voorbij de mind te gaan en je te openen voor een heel andere dimensie. Deze spiritwereld is gevuld met medicijn: met totems, voorouders, helpende planten en stenen, sterren en andere spirits.

De sjamaan wordt van oudsher gezien als de brug tussen de spirit wereld en de alledaagse wereld. Je zult zien dat er een schat aan kennis te vinden is. Over genezing, over hoe te leven, over hoe de werkelijkheden zijn opgebouwd en hoe de dingen werkelijk ontstaan. Ook ervaar je hier de diepe verbondenheid met alles wat bestaat en niet bestaat, en de purpose van je eigen spirit hier op aarde. 

Sjamanisme is niet een geloofssysteem, maar ontstaat uit de bereidheid om eventuele misvattingen van de westerse opvoeding achter je te laten en werkelijk op onderzoek te gaan en zelf vanuit de directe ervaring te leren. Dit gebeurt allemaal in een veilig en omringend ceremonieel veld, waarbij de begeleiders diepe kennis en ervaring hebben van deze staten van de spirit. Als er wonderen gebeuren, dan weten we dat we op de goede weg zijn.

In de opleiding werken we direct met voorouders, totems, windrichtingen, spirits en al het medicijn wat hiermee verbonden is. Iedere spirit is weer een leraar, een gids, een metgezel op ons pad naar heelheid.

Je leert verschillende manieren van sjamanistische healing, maar vooral ook de essentie van healing. Je leert persoonlijk medicijn te gebruiken en met het medicijnwiel te werken. En je leert een ceremonie op te zetten voor jezelf of voor een ander.

Wijsheid ontstaat als de kennis van de spirit wordt belichaamd. Daarom is het volgen van deze jaaropleiding een jaar van diepe transformatie.

Begeleiding:
Koen Silver Wolf Drum - www.zilverlicht.nl
Nisa Silver Dreaming Star Nations - www.zweethut.nl

Lesblokken:
De opleiding bestaat uit 5 blokken van 4 dagen.

Blok 1: 26 tm 29 Sept 2024
Blok 2: 7 tm 10 Nov 2024
Blok 3: 20 tm 23 Febr 2025
Blok 4: 17 tm 20 April 2025
Blok 5: 10 tm 13 Juli 2025

Lokatie: Zelhem.
Ceremonies doen we zowel binnen als buiten.

Bijdrage per blok: €500,- voor de teachings, plus €150,- voor eten en overnachting.

Aanmeldingen en meer info:
info@zilverlicht.nl