zilverlicht
zweethut en andere ceremonies
agenda
contact
wie is wie
nieuwtjes
healingen en thai massage
trainingen en reizen
fotogallerij
testimonials
linken
sitemap

 

 

 

 

 


De vuurtraining
Najaar 2023

vuur

In deze 5 daagse training leer je de vaardigheden van de vuurman of vuurvrouw kennen. De vuurman of vuurvrouw – of firekeeper – verzorgt het vuur tijdens de zweethut-ceremonie en is het steun- en rustpunt buiten de hut. Hij of zij brengt de stenen in de hut, verzorgt het water en bewaart de ceremonie buiten de hut.

Het is een taak van dienstbaarheid, je geeft je volledige inzet, focus, en aandacht, zodat de ceremonie kan plaatsvinden en de mensen een stap dichter bij hun eigen bron en bij de bron van het bestaan kunnen komen. Als firekeeper ben je voortdurend in contact met één van de grootste leraren: het vuur en het kan een contante stroom van teachings worden wanneer je met het vuur werkt.

In de training maken we heel veel vuur, kleine vuurtjes, grote vuren, we verbinden ons met het vuur, doen er ceremonie mee. Je leert de praktische kneepjes, over verschillende manieren van opbouwen van het vuur, je leert over hout, over stenen, over gereedschap, en de basis van de ceremonie van de plek. Het is een hele leuke, intensieve en uitdagende training. En natuurlijk gaan we ook de zweethut in.

Een vereiste is dat je al wat meer zweethut-ervaring hebt en je sterk verbonden voelt met de ceremonie, dat je een passie voor het vuur hebt, en dat je je dienstbaar wilt maken voor het grote geheel. Ook als je al een paar keer bij het vuur geholpen hebt, zul je veel aan deze training hebben.

Begeleiding: Silver Wolf Drum, Silver Star Nations
Voor info en/of opgave: E-mail info@zilverlicht.nl


We beginnen op woensdagavond om 20 uur en ronden af op zondag om ongeveer 17 uur.
Bijdrage: .........
Offer: 405 tabakszakjes