zweethut en andere ceremonies
agenda
contact
wie is wie
nieuwtjes
healingen en thai massage
trainingen en reizen
fotogallerij
testimonials
linken
sitemap

 

 

 

 

 

 
zilverlicht

Ceremonie speelt een belangrijke rol binnen het sjamanisme. Het creëert een heilige ruimte, waarin processen transparanter en duidelijker worden en zichzelf in hun werkelijke vorm kunnen tonen. In ceremonie kan je voorbij tijd en vorm reizen en de weerstandloosheid en oneindigheid van je spirit ervaren.

Er wordt binnen een ceremonie gewerkt met een verhoogde staat van perceptie, zodat je het bestaan zonder weerstand kan waarnemen.
Een ceremoniele ruimte ontstaat door de ruimte open te leggen en in die ruimte kan alles uitgenodigd worden wat bestaat. Je volgt hierin wat nodig is en wat klopt.

Je kan voor alles in ceremonie gaan, voor genezing, liefde, verbinding, initiaties, kennis, bewustzijn en eeuwige schoonheid.

Een initiatie is een ceremonie waarin iemand een overgang maakt, bijv. van jongen naar man, waarin je het oude loslaat en een nieuwe staat van zijn binnengaat.
Het kan ook een inwijding zijn in een bepaalde vorm van kennis of staat van bewustzijn.
De meeste ceremonies zijn op deze manier opgezet en er zit altijd een hoger doel of een vorm van kennis achter

Je kunt bij me komen voor overgangsrituelen, initiaties of ceremonies, afhangend voor hetgeen je wilt, als persoonlijke uitdrukking van je pad.